New Collection available Fall-Winter 18

Byte & retur

Om du inte är nöjd med de fotbollar vi levererat eller ångrar ditt köp av någon annan anledning kan du returnera dem. Ångerrätten gäller i 30 dagar. En förutsättning för att vi ska kunna godkänna ett ångerköp är att fotbollen är helt oanvänd och att du skickar tillbaka den i dess originalemballage.

Reklamationer

Om du tar emot en boll som är skadad eller har ett skönhetsfel kan du reklamera den och då står vi för returkostnaden. Reklamationer ska godkännas i förväg, ta kontakt med oss så får du mer information om hur reklamationsärenden ska hanteras.

Byten

Självklart kan du returnera fotbollar och byta dem mot en annan modell. Det kan bli aktuellt om du märker att du inte har beställt rätt storlek på bollarna eller om det blivit fel typ av fotboll. Vid byten står du själv för fraktkostnaden. Kontakta gärna oss innan du gör en beställning om du inte är helt säker på vilken modell som passar utifrån vad du ska använda den till och vilka som kommer att spela med den. Ibland blir det fel ändå och då finns vi här för att lösa det!