New Collection available Fall-Winter 18

Om oss

Fotboll är världens största sport och spelas på många olika sätt. Här hittar du ett stort urval av fotbollar för både match och träning. Vi har också fotbollar anpassade för streetfotboll, särskilda fotbollar för teknikträning och bra alternativ för dig som vill ha en boll för stranden eller när det är dags att slå nytt personligt rekord i trixning. Vi siktar helt enkelt på att kunna erbjuda Sveriges största utbud av fotbollar och hoppas att du hittar precis den boll du behöver i vårt stora sortiment.

Vår bakgrund

Vi som startade den här butiken är ett gäng fotbollsentusiaster som tidigare sysslat med försäljning av andra sportartiklar på nätet. Fotbollar är numera vårt huvudområde och vi säljer fotbollar i så pass stora volymer att vi kan erbjuda de bästa priserna på den svenska marknaden. Testa oss gärna på den punkten!

Kärlek till fotboll är vår drivkraft

Även om vi idag är en av de större aktörerna i Sverige inom vårt område är det fortfarande kärleken till sporten som driver oss. Med bra fotbollar kommer du att få ut mer av din passion för fotboll!